Bemutatkozik az ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka fekete verziója, a Nero Kiemelt

2022. június 29. szerda, 08:13

Alig másfél éves múltra tekint vissza az ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka, máris megérkezett egy újabb verziója, mégpedig a fekete kivitelű változat.

 

Változatlanul nagy divat a fürdőszobákban a fekete szín megjelenítése. Akár a burkolatok mintájára, a kiegészítőkre, a csapokra vagy a vízelvezető rendszer elemeire gondolunk, a sötét szín sok helyen visszaköszön. Az ACO termékkínálatából eddig a Comfort Nero zuhanyfolyókát választhatták a fürdőszobájukat megújító vásárlók, amennyiben fekete termékre vágytak. Azonban idén nyártól már a Solid Plusz család is elérhető Nero kivitelben.

 

 

 

 

A Nero verzió műszakilag semmiben nem különbözik a hagyományos, ezüst színű változattól. Ugyanazokban a méretekben, ugyanazokkal a kiegészítőkkel és szintén két ráccsal kapható. A rozsdamentes acélból készült felső rész tartós megoldást biztosít. A termékek közötti különbség mindössze a látványban mutatkozik meg, hiszen a fekete domináns színével biztosan vonzani fogja a tekintetet. 

 

 

 

 

 

 

Jellemzők:
• Funkcionális, minimalista dizájn
• Kiváló minőségű felület elektropolírozással és PVD bevonattal
• Könnyű telepítés helyszíni vágással
• Tip & Flip funkció a rács eltávolításához, azaz elég lenyomni a rács egyik sarkát ahhoz, hogy a másik sarok kiemelkedjen
• Gyárilag rögzített szigetelőmembrán
• ACO gumipad a folyóka vízszintezéséhez

 

A Solid Plusz Nero műszaki adatai, cikkszámai  az ACO honlapján érhetők el:
https://www.aco.hu/termekek/fuerdoszobak-vizelvezetese/aco-zuhanyfolyokak/solid-plusz-zuhanyfolyoka

 

 

 

 

Forrás: ACO

Utoljára frissítve: 2022. augusztus 12. péntek, 08:36