T4 Sorozat: hagyományos megbízhatóság, intelligens szabályozás

2021. február 01. hétfő, 15:44

Többmillió ember használ elavult, bonyolultan kezelhető és energiapazarló szobatermosztátokat fűtési /hűtési rendszerük vezérlésére.  Az otthoni és kisebb közületi terekhez tervezett T4 sorozatú szobatermosztáttal a Resideo olyan intuitív és könnyű időprogram készítést és automatizált működést kínál, amilyet a felhasználók korunk technológiájától elvárnak. A telepítése egyszerű, könnyen beilleszthető a már meglévő rendszerekbe, így a régi termosztátok cseréje gyors és biztonságos.

 

A Resideo vadonatúj programozható termosztát-sorozatát úgy tervezték, hogy az energiahatékony működés biztosítva legyen jelentős felhasználói beavatkozás nélkül is. A T4 olyan intelligens funkciókat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy a lakástulajdonosok automatikusan kihasználják a beépített energiahatékonysági mechanizmusok előnyeit és egyszerűen érjék el a számukra komfortos hőmérsékletet, például:

 A T4 szobatermosztát intelligens funkcióival az energiahatékony fűtés/hűtésszabályozás szimplán és könnyen optimalizálható.

•    A mai kor elvárásainak megfelelő, friss, letisztult formaterv és kezelőfelület, ami könnyű beállítást kínál.
•    Fűtés / hűtés módok
•    A T4 szobatermosztát elődei öntanuló (arányos integráló) szabályozását viszi tovább, a hőmérsékletet nagy pontossággal tartva, működés közben az ingatlan „szokásait” megtanulva, hogy mindig pontosan a kívánt hőmérséklet legyen az ingatlanban.

A készülékeket könnyen, mindössze három lépésben lehet telepíteni: vezetékek bekötése, bekapcsolás és időprogramozás, mely után már használatba is veheti a terméket az új tulajdonos. Az újratervezett relédoboz felhajtható sorkapoccsal rendelkezik a könnyebb vezetékezés érdekében.

Bognár Gábor, a Resideo Magyarország regionális kereskedelmi vezetője elmondta: „Azért indítottuk el a Honeywell Home T4 sorozatot, hogy automatikus és intelligens energiatakarékosságot biztosítsunk, és megváltoztassuk azt a felfogást, miszerint a fűtésszabályozók használata bonyolult. Hozzáférhetőbbé, érthetőbbé tettük a készüléket mind a telepítők, mind a háztulajdonosok számára. Nem minden szerelő akar vezetékes vezérlőt beszerelni – és a háztulajdonosok közül sem mindenki akar ilyetezért nagyon fontos, hogy a lakosság ezen részének pontosan azt nyújtsuk, amire vágynak és amire szükségük van. Valódi igény van egy könnyen használható, modern, programozható termosztátra, amely olyan szintű automatikus vezérlést tartalmaz, amilyet az ügyfelek a mai technológiától elvárnak, és amivel jobb energiahatékonyságot is kaphatnak – a T4 éppen ezt nyújtja."

A T4 bármilyen kazánnal kompatibilis, a használatát és telepítési folyamatát úgy dolgozták ki, hogy az otthoni hőmérséklet időprogram-készítés egyszerűsítését tartották szem előtt. A termosztát két modellben kapható: a T4 szabványos vezetékes modell ideális az utólagos felszereléshez, a régi készülék cseréjénél, a T4R pedig egy vezeték nélküli verzió, amely a vezetékes kiépítéssel nem rendelkező épületeknek nyújt megoldást.

A modelleknek számos funkciója van:
•    Nagy méretű háttérvilágítással, egyértelmű ikonokkal és nyomógombokkal rendelkező kezelőfelület.
•    Optimálisan testre szabható napi, 7 napos vagy 5+2 napos időprogram és akár naponta 6 tetszőlegesen beállítható kapcsolási időpont.
•    Felülbírálható időprogram, ha pár órára mégis szükséges a gyors változtatás.
•    Távollét üzemmód szabadon megadható időtartammal.
•    Automatikus átállás nyári/téli időszámításra.
•    Készenléti mód fagyvédelemmel.

A Honeywell Home T4 lakossági és közületi célokra is alkalmas, és a legtöbb szakáruházban elérhető. A T4 sorozat szabványos vezetékezést igényel, így tökéletes választás telepítőknek új épületeknél vagy akár egy régi termosztát cseréjénél is.

További információért látogasson el a https://homecomfort.resideo.com/sites/Magyarorszag/hu-HU/Pages/t4.aspx oldalra!

A Honeywell Home védjegy használata a Honeywell International Inc. engedélyével történik.

Utoljára frissítve: 2021. március 15. hétfő, 16:09