Új bemutatótermet és kereskedelmi irodaházat nyitott a Cool Klíma

2021. június 30. szerda, 08:21

A klímás szakma folyamatosan változó elvárásait felismerve a Cool Klíma még 2019-ben határozta el, hogy új telephelyet keres, melyet követően 2020. áprilisában költözött át az új, zuglói épületébe. A tervezési és átalakítási munkákat követően a megnyitóra már egy impozáns, mégis otthonosságot sugárzó bemutatóterem és kereskedelmi irodaház várta a látogatókat.

 

A 130 m2-es bemutatótér kiváló lehetőséget biztosít a cég által forgalmazott márkák – Bosch, Daikin, Mitsubishi és Polar – kézzelfogható megismerésére, valamint kiemelten mutatja be a cég 2021-ben Business Superbrands díjat nyert Polar márkáját.

 

 

 

 

Az épület és az ügyféltér kialakítása kiváló lehetőséget biztosít az értékesítő kollégák és a vevők, partnerek kötetlen találkozásaihoz, megbeszéléseihez, a forgalmazott márkák közvetlen bemutatásához. Az épületben kényelmesen lebonyolíthatóak a Cash & Carry jellegű azonnali klímabeszerzések is. A raktári kiszolgálásra váró partnerek, egy kellemes kávé mellett intézhetik az adminisztrációt és a telephelyhez tartozó magasraktár biztosítja áru azonnali átvételét.

A teljes 450 m2-es irodaépület a COOL Klíma kereskedelmi tevékenységéhez kapcsolódó funkciókat is maradéktalanul biztosítja, sőt az épületben az oktatási, valamint kis konferenciás rendezvények lebonyolítása is lehetséges.

 

 

 

 

Az új bemutatóterem és kereskedelmi irodaház Budapesten, a XIV. kerület Öv utca 187. szám alatt található, az M3-as autópálya bevezető szakasza közvetlen közelében, így az M3-M0 irányból 5-10 perc alatt elérhető, a belváros megközelítés sem igényel többet negyed óránál.

 

A COOL Klíma új bemutatóterme immár magas színvonalon, kifogástalan környezetben várja a szakmát, akik a széles klíma és hőszivattyú termékválaszték mellett, mint hozzáadott érték, a cég 27 éves kivitelezői tevékenyégéből nyert tudás és tapasztalat megosztására is számíthatnak.

 

 

A COOL Klíma új telephelyének pontos címe: 1047 Budapest, Öv utca 187.