Nyomtatás
Rovat: Rövid hírek

Ismét elérhető az ACO Lunch & Learn szolgáltatása Kiemelt

2022. máj. 01. vasárnap, 17:39


Ahogy előtérbe kerültek a személyes találkozások, az ACO ismét örömmel biztosítja a Lunch & Learn szolgáltatást tervezőirodák számára.
Az esemény lényege, hogy az ACO szakembere ebédidőben teszi tiszteletét a tervezőcsoportnál. Az eseményen résztvevők részére komplett ebédet szolgál fel a vállalat, miközben termékválasztékával, megoldásaival, újdonságaival kapcsolatos előadást tart. Az előadás anyaga korábbi egyeztetés eredménye, így minden esetben az adott tervezőiroda igényei szerinti oktatás születik.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ilyen eseményeknek sokkal közvetlenebb és kötetlenebb hangulata van, mint az általános, prezentáció-stílusú oktatásoknak. Ebben az esetben ebéd közben szakmai kérdéseket megvitató és elemző hangulat jön létre, az esemény igazán interaktív, ezáltal az oktatás is jóval maradandóbb lesz. És talán, ami a legfontosabb: a drága munkaidőt hasznosan lehet kiaknázni még az ebédidőben is.

 

0

 

 

Az ACO Lunch & Learn események jellemzően 11.00-kor kezdődnek és 13.00-kor érnek véget. Az ACO Lunch & Learn Session bármelyik tervező cég által igényelhető, nem kerül semmibe, csak a helyszínt kell biztosítani, mely jellemzően a tervezőiroda tárgyalója.
Az oktatásokat az ACO szakértői, a területileg illetékes értékesítő kollégák, valamint a kategóriamenedzserek tartják. Időtartamuk nagyjából két óra.
Amennyiben a lehetőség felkeltette az érdeklődését vagy irodájával szeretne jelentkezni, akkor kérjük ezt jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

 

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2022. máj. 01. vasárnap, 18:46
Címkék:

Kapcsolódó cikkek