Rovat: Rövid hírek

Szakmai látogatás a milánói Mostra Convegno Expocomfortra Kiemelt

2022. április 28. csütörtök, 06:34

Az ITA (Italian Trade Agency) budapesti irodája az ANIMA Confindustria Meccanica Variával és a Reed Exhibitionnel együttműködve magyar beszerzők kiutazását szervezi a Mostra Convegno Expocomfortra, Milánóba, 2022. június 28 és július 1. között. A szervezett kiutazás keretében a magyar érdeklődőknek lehetőségük nyílik b2b találkozókat folytatni a vásár kiállítóival. Eddig mintegy 1400 kiállító jelezte részvételét.


Az MCE az épületgépész szakma kihagyhatatlan olaszországi találkozója, mely a HVAC+R szektor vívmányait járja körül, különös tekintettel a megújuló energiákra és az energiahatékonyságra. Az idén offline-online hibrid formában megvalósuló, a lakótér komfort jövőjére fókuszáló nemzetközi rendezvény a lakó-, kereskedelmi és ipari épületek energiahatékonysága mellett kiemelt figyelmet szentel a vízkezelési technológiák kérdéskörének, különös tekintettel az alábbi területekre:

Energiahatékonyság és komfort technológiák    
| Magas energiahatékonyságú technológiák: Hőszivattyúk / Fűtőberendezések és Szaniter melegvíz / Nyári klimatizálás / Kapcsolt energiatermelési berendezések | Épületgépészet és villamosság, Energetikai infrastruktúrák | Alkatrészek (szelepek, termostatikus szelepek, szerelvények, szivattyúk stb.)         

Környezet, Vízkezelési és biztonsági technológiák      
| Lakossági és ipari vízkezelési technológiák: Tisztítás, Szűrés, Sótalanítás és Ipari kezelés | Vízkezelési berendezések és infrastruktúra: Vízvezetékek / csatornák | Öntözőrendszerek: szürkevíz újrahasznosítási technológiák | Szelepek, szerelvények, szivattyúk | Organikus hulladékkezelés | Tűzvédelmi és polgárvédelmi berendezések, technológiák és termékek

Tervezett program

június 28: elutazás Budapestről Milánóba

június 29-30: a vásár felkeresése, b2b találkozók folytatása az olasz cégekkel

július 1: hazautazás Milánóból Budapestre
 

A szervezők meghívása cégenként 1 fő részére tartalmazza:

- retúr repülőjegy Budapest és Milánó között

- szállás 3 éjszakára, reggelivel Milánóban

- transzfer a szállás és a vásárközpont között

- vásárbelépő és információs csomag, segítségnyújtás a vásáron

- ebéd a vásáron, a vásáron töltött 2 szakmai napon.

A részvétel feltétele a tárgyalási szintű angol vagy olasz nyelvtudás. Vendégeinket kérjük a szervezett programokon való részvételre, köztük az előre egyeztetett b2b találkozók lefolytatására.

Látogatói részvételre ide kattintva lehet regisztrálni.

A regisztrációs kérelmet a jelentkezők számának és profiljának függvényében a szervezők hagyják majd jóvá; kérjük, tevékenységének bemutatása céljából a regisztrációs adatlapon jelölje meg cége honlapját, ennek hiányában a jelentkezéshez szíveskedjen angol nyelvű bemutatkozó brosúrát, katalógust mellékelni.

Utoljára frissítve: 2022. máj. 01. vasárnap, 18:46