Rovat: Rövid hírek

A Resideo ötéves kiterjesztett garanciát vezet be fűtésszabályozási és víztechnikai termékei széles palettájára Kiemelt

2022. február 07. hétfő, 18:51

A Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), az otthoni kényelmi és biztonsági megoldások globális szolgáltatója ma bejelentette, hogy ötéves kiterjesztett garanciát vezet be a Honeywell Home fűtésszabályozó és a Resideo Braukmann vizes termékeinek széles körére vonatkozóan.

A vállalat jól ismert a széles komfortmegoldás-portfóliójáról, termékeiket úgy tervezték, hogy minden otthonban zökkenőmentesen működjenek. Ezek ugyanazzal a tudással és megbízhatósággal készülnek, amely miatt a vállalat fűtésszabályozó termékei már több mint száz éve bizonyulnak okos választásnak a professzionális szerelők körében, ha otthonok, épületek szabályozásáról van szó.

A Resideo ugyanilyen jól ismert átfogó vizes portfóliójáról, amely megbízhatóságot, és egyszerű telepítést kínál. A vállalat 2020-ban újra bevezette a Braukmann termékcsalád-nevet, hogy ezzel is hangsúlyozza az európai lakossági vízszabályozási piacon szerzett több mint 75 éves tapasztalatát.

Ez az új lépés azt mutatja, hogy a vállalat fontosnak tartja, hogy a szakemberek és a lakástulajdonosok hosszú éveken át élvezzék a Resideo által nyújtott nyugalmat, ha új terméket vásárolnak.


Az ötéves garanciát a Resideo kizárólag a közvetlen kereskedelmi forgalmazó partnereinek kínálja több mint 2000 termékére, az értékesítési feltételeinek megfelelően. A teljes terméklista, valamint a garanciális feltételek a www.resideo.com/warranty oldalon érhetők el.

Néhány példák a kiterjesztett garanciás terméklistából:

• Keverő- és szabályozószelepek

• Programozható szobatermosztátok, pl. Honeywell Home T3 és T4

• Okostermosztátok, pl. Honeywell Home T6

• Evohome termékcsalád

• Termosztatikus radiátorszelepek

• Ivóvizes nyomáscsökkentő szelepek

• Ivóvizes szűrők


Bognár Gábor a Resideo regionális kereskedelmi vezetője elmondta, hogy a Resideo miért hozta meg a lépést: "A szakemberek és lakástulajdonosok megbízható termékeket szeretnének. A kiterjesztett garanciánk megmutatja, hogy mennyire hiszünk a megoldásaink megbízhatóságában."

Utoljára frissítve: 2022. február 07. hétfő, 19:33
Címkék: