Nyomtatás
Rovat: Rövid hírek

Eredményes munkavégzés a Testo füstgázelemző szettekkel! Kiemelt

2021. október 14. csütörtök, 15:13

A gyors és pontos diagnosztikához ma már elengedhetetlen a műszeres vizsgálat. A korszerű füstgázelemzők már nemcsak a CO mennyiségét mérik, hanem a kazán égése körül fontos szinte valamennyi paramétert is vizsgálják. Ilyen hatékony műszer a testo 300 füstgázelemző is, mely egyesíti a felhasználóbarát vezérlést, a robusztus kialakítást, és a gyors dokumentációt.

 

A testo 300 füstgázelemző legszembetűnőbb tulajdonsága a nagyméretű, 5”-os Smart-Touch kijelző, ami jelentősen megkönnyíti a műszer vezérlését. A HD kijelzőn minden mérési érték megjeleníthető grafikonon vagy táblázatban. A műszer készenléti állapotból felébresztve azonnal mérésre kész. Robusztus felépítése révén még a viszontagságos körülményeknek is ellenáll a mindennapi munka során, a karcálló kijelző a műszerházba van süllyesztve, továbbá egy cserélhető védőfóliával is el van látva. A műszer mérés közbeni stabil rögzítését négy, a műszer hátuljára erősített mágnes biztosítja. A hosszú élettartamú Longlife mérőcellák a frisslevegős hígítással akár 30.000 ppm CO-t is képesek mérni. Az átláthatóan rendezett mérőmenükkel többek között a következő mérések végezhetők el: füstgázelemzés, huzatmérés a BImSchV szerint, CO mérés, koromszám mérés, differenciálnyomás-mérés, hőmérséklet-különbségmérés, tömörségvizsgálat, vagy O2 mérés. A testo 300 füstgázelemzővel közvetlenül a helyszínen készíthetők mérési jegyzőkönyvek, melyek minden szükséges információt tartalmaznak a mérési értékekről, az ügyfélről, és a fűtésrendszerről. A műszer használója saját megjegyzéseit is hozzáadhatja a jegyzőkönyvhöz. Az ügyfél akár a műszeren is aláírhatja az elkészült jegyzőkönyvet, amit a felhasználó a helyszínről is továbbíthat az irodába vagy az ügyfélnek vezeték nélküli hálózaton keresztül. A jegyzőkönyvek a műszeren is mentésre kerülnek.

 

 

 

 

Az érintőkijelző süllyesztve került a készülékházba így védve annak felületét. A készülékház masszív, több helyen gumírozott ez által nem csak strapabíró, hanem csúszás biztos is. A műszer hátulján 4 db nagyerősségű mágnes található, amely praktikus rögzítést tesz lehetővé a mérések alkalmával.

 

 

 

 

 

O2 és CO mérőcellák mellett lehetőség van egy további NOX mérőcella beépítésére is. A műszer továbbá praktikus tartozékok és kiegészítők széles választékával is elérhetők, így minden egyéni igény kielégíthető. CO cellából elérhető 4.000 ppm, 8.000 ppm, 15.000 ppm és 30.000 ppm méréstartományú kivitel is, akár H2 kompenzációval. A továbbfejlesztett kompakt és moduláris szondák mellett (amelyek 6mm és 8mm-es átmérővel és 180mm, illetve 300mm hosszban elérhetőek) a testo 300 műszerhez vásárolhatunk megannyi különböző szondát. Akár magashőmérsékletű füstgázáramban használnánk, akár speciális szonda hosszban. A kiegészítők között megtalálhatóak a tömörségi nyomáspróba, a környezeti CO szenzor és a rugós csőhőmérséklet mérésére szolgáló elérhető kiegészítők is.

A testo 300 füstgázelemző szettek közül most kedvezményes áron válogathat.

 

https://www.testo.com/hu-HU/termekek/fustgazelemzo-testo-300?utm_source=MEGSZ&utm_medium=newsletter&utm_campaign=testo-300-promo2021-HU

Utoljára frissítve: 2021. október 24. vasárnap, 13:03
Címkék:

Kapcsolódó cikkek