Rovat: Rövid hírek

Lezárult a Ke Kelit nagy piackutatása, jöjjenek a tanulságok! Kiemelt

2021. október 13. szerda, 16:52

A közelmúltban a Ke Kelit GmbH a tervező,  nagykereskedői,  kivitelező és  beruházó partnerei körében interaktív felmérést végzett egy videós kérdőív segítségével. A felmérés során a kiküldött kérdőívek több, mint 30%-a visszaérkezett, ami kimagasló eredmény.

 

A felmérés célja az volt, hogy a gyártó cég pontos információkat kapjon arról, mivel tudná még jobban kiszolgálni hazai partnereit. A Ke Kelit jelentős pozitívumként könyveli el, hogy mind termékeinek minősége, mind a magyarországi gyártói képviselet munkatársai kimagasló értékelést kaptak a partnerektől. Komoly lehetőséget jelent a fejlesztésre a tervezőkkel való szorosabb együttműködés, logisztikai rendszerének a nagykereskedők, kivitelezők által szorgalmazott bővítése és a Ke Kelit márkanév még szélesebb körben való ismertebbé tétele.

 

A cég az online képzések elindítását is tervbe vette - a személyes részvételűek megtartása mellett - a partnerek által javasolt témakörökben. A 21 témát tartalmazó cselekvési tervet lépésről lépésre hajtja végre, amelynek első, kézzel fogható eredményeit még az idei évben érzékelni lehet majd.

 

Forrás: Ke Kelit Hungary

Utoljára frissítve: 2021. október 13. szerda, 17:03