Rovat: Rövid hírek

Kulcsfontosságú termékek otthonra Kiemelt

2021. szeptember 22. szerda, 13:28

Az európai válaszadók 80% -a távolról szeretné kezelni otthonát, az intelligens termékek eladásának növekedése megháromszorozódott az elmúlt öt évben, a csapvíz íze és minősége fontos a magyarok 94%-ának és az európai válaszadók több, mint 80%-ának - derült ki a Resideo felméréséből.

 

A Resideo, a lakossági komfort- és biztonságtechnikai megoldások vezető szállítója kiváló termékek sorozatát kínálja otthonunk felügyeletéhez és vezérléséhez, beleértve azokat a termékeket is, amelyek okostelefonról is kezelhetők. A hőmérsékletszabályozástól a vízminőség javításáig a Resideo eszközök hozzájárulhatnak otthonunk hatékonyságának, biztonságának és energiatakarékosságának növeléséhez.

 

Honeywell Home evohome - az intelligens zónarendszer

A hőmérsékletszabályozás nagyon fontos: a Honeywell Home evohome a Resideo-tól az otthon hőmérsékletének szabályozását és ellenőrzését szolgáló rendszer. Az „intelligens zónázás” funkciónak köszönhetően az evohome lehetővé teszi egy ház akár 12 különböző területének hőmérséklet-szabályozását egyetlen eszközről, mobilalkalmazáson keresztül. A termék intelligens időjárásalapú szabályozással is rendelkezik, amely figyeli és folyamatosan jelzi a kinti hőmérsékletet. Ezenkívül az intelligens időjárási funkció lehetővé teszi a hirtelen hőmérsékletváltozások gyors kezelését, ami azt jelenti, hogy az evohome automatikusan alkalmazkodik a külső körülményekhez. Mindezek mellett a termék hőszivattyúkkal is kompatibilis.

 

Braukmann PrimusPlus F74 és FK74 szűrők

A Braukmann PrimusPlus F74 és FK74 szűrők megakadályozzák a rozsdarészecskék, növényi részek és homokszemcsék bejutását a vízvezetékekbe, ezáltal csökkentve a korrózió esélyét. Mindenekelőtt alacsony használat esetén - például olyan időszakokban, amikor a felhasználó nincs otthon - az F74 és FK74 szűrők kulcsfontosságúak a megfelelő vízminőség biztosításához. A Resideo szűrői megvédik otthonunk vízellátását: ezek az eszközök az ivóvízben található oldatlan anyagok szűrésére és kivonására szolgálnak és ezt anélkül érik el, hogy befolyásolnák a víz kémiai tulajdonságait és higiéniai jellemzőit.

Utoljára frissítve: 2021. szeptember 22. szerda, 13:30