Rovat: Rövid hírek

Már lehet pályázni a 2021-es Építőipari Nívódíjra Kiemelt

2021. június 14. hétfő, 14:04

Szeptember 10-ig lehet benyújtani a pályázatokat, több kategóriában.

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, az Építéstudományi Egyesület, mint alapítók és az Építőipari Mesterdíj Alapítvány valamint a Közlekedéstudományi Egyesület, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata, a Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozata és az MTF Közmű-technológiákért Egyesület közösen hirdetette meg az ide, 2021-es Építőipari Nívódíjat.

Több kategóriába sorolható építménnyel lehet pályázni. Ezek: többlakásos lakóépület, középület (irodaépület, kereskedelmi és vendéglátó építmény, sport- és szabadidős építmény, egészségügyi és egyéb építmény) ipari és energetikai építmény, mezőgazdasági építmény, műemlék helyreállítás, építmény rehabilitáció, közlekedési létesítmény, komplex infrastrukturális létesítmény, környezetvédelmi és vízügyi létesítmény.


Mint írják a szervezők, a COVID-19 vírus okozta járvány miatt előállt veszélyhelyzetre tekintettel a pályázat lebonyolítása során figyelembe vfogják venni a korlátozó rendelkezéseket és szükség szerint alkalmazzák az elektronikus technikai eszközöket és telekommunikációs megoldásokat.


Részletes tájékoztatás és letölthető jelentkezési lap az Építőipari Mesterdíj Alapítvány honlapján (www.mesterdij.hu) a „Nívódíjról” rovatban, telefonon: 06-30-525-1300, e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Beadási határidő: 2021. szeptember 10. (péntek) 16 óra

Utoljára frissítve: 2021. június 15. kedd, 20:18