Rovat: Rövid hírek

Regisztráljon a Resideo pontgyűjtó programba és nyerjen! Kiemelt

2020. december 01. kedd, 10:14

Gyűjtse a pontokat
Minden a Resideo Kft. által forgalmazott Honeywell Home és Resideo Braukmann termékre elköltött 1 forint után 1 pontot adunk Önnek, amit tetszőleges ajándékra válthat be weboldalunkon. Kezdje el már ma a pontgyűjtést, az ajándékok csak Önre várnak!

 

Ajánlja ismerőseinek
Ismer valakit akit érdekelhet a Resideo telepítői pontgyűjtő program? Hívja meg ismerősét és minden Ön által ajánlott regisztráció után 40.000 ponttal jutalmazzuk!

 

Szerezzen értékes ajándékokat
Katalógusunk tele van izgalmas ajánlatokkal. Válogasson a sokszínű kínálatban, ahol a vásárlási kuponoktól a legfrissebb műszaki cikkeken át a Honeywell Home termékekig mindent megtalál.

 

Most 3000 forintos utalványt kaphat
Regisztráljon most a Resideo pontgyűjtő programba és nyerjen 3000 forint értékű online vásárlási utalványt. Az ajánlat 2020. december 31-ig érvényes.

 

Fejlessze szakmai tudását
A installer.honeywellhome.com weboldalon jelentkezhet a Resideo Kft. minősített kivitelezői oktatásaira. E képzési formáknak köszönhetően telepítőként képes lesz szakmai tudása elmélyítésére, és mindezeken felül az oktatásban való részvétellel további pontokat szerezhet, ezeket pedig felhasználhatja a hűségprogramban elérhető ajándékokra

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK:
installer.honeywellhome.com

Regisztráljon most az alábbi linkre kattintva:
REGISZTRÁCIÓ!

Utoljára frissítve: 2020. december 02. szerda, 17:31