Rovat: Rövid hírek

Pollack EXPO díjat kapott a Siemens Building Technologies Kiemelt

2020. április 01. szerda, 09:05

A Siemens Szabályozástechnikai Termékek és Rendszerek üzleti területe idén is részt vett a pécsi POLLACK EXPO -n, ahol PTE Műszaki és Informatikai Kar díját vehette át.
A díjat a POLLACK EXPO szakmai kiállítás és konferencián való több évtizedes részvételért, a PTE Műszaki és Informatikai Kar épületgépészeti laborjainak támogatásáért és az oktatásban való rendszeres közreműködésért adományozták a Siemens BT üzletág számára.

 

 

 


Az eseményt február 28-29-én a Pécsi Expo Centerben rendezték meg, programjának fő témája az INTELLIGENS VÁROS - INTELLIGENS TÁRSADALOM és a mérnöki tudás kihívása volt.  
Az immáron több, mint 30 éve megrendezésre kerülő szakmai rendezvény idén is - mint ahogy a múltban mindig – PTE Műszaki és Informatikai Kar mérnöki diszciplínáinak innovatív kutatásait és céges partnerhálózatának legújabb termék- és szolgáltatásfejlesztéseit volt hivatott bemutatni.
A rendezvényen Várföldi Róbert, Szűcs Péter és Erhardt Tamás kollégánk képviselte cégünket, ahol a Siemens legkorszerűbb szabályozástechnikai és méréstechnikai termékeit és megoldásait mutatták be.

 

         

 

 

Ha többet szeretnél megtudni a rendezvényen bemutatott termékeinkről, látogass el honlapunkra!
https://new.siemens.com/hu/hu/termekek/buildingtechnologies/hvac.html

Utoljára frissítve: 2020. április 01. szerda, 09:15
Címkék: