Rovat: Rövid hírek

Testo hőkamerák kedvezményes áron Kiemelt

2019. szeptember 15. vasárnap, 10:47

A fűtési szezon idején fontos, hogy fűtésrendszerek kifogástalanul működjenek. A tüzelőberendezések karbantartása mellett azonban a fűtésrendszer további elemeit is érdemes megvizsgálni, mivel a gazdaságos fűtés nem csak az égés minőségétől függ. Az eliszaposodott radiátorok, a szivárgó padlófűtéscsövek vagy a nem megfelelő szigetelés jelentős többletköltséget eredményezhet az ügyfelei részére. Ezeket a problémák azonban gyakran nehéz felderíteni, és ha lehetséges is, az akár többletköltséggel is járhat a szakember ügyfelei számára. Az eliszaposodás „kitapogatása” a radiátoron nem csak megbízhatatlan, de a módszerrel a probléma bemutatása sem hatékony. A testo 868 hőkamera azonban egy pillanat alatt meggyőző képet mutat a radiátor állapotáról, így az ügyfél is felismerheti a rendszer átmosásának létjogosultságát.


Csőtörés gyanúja eseten gyakran csak a teljes fal- vagy a padló felbontása a járható út. A testo 868 hőkamerával csökkenthetők a károk es minimalizálhatók a költségek. A padlófűtés és az egyéb nehezen hozzáférhető csővezetékek szivárgásai bontás nélkül is pontosan lokalizálhatók. Ezáltal a minimumra csökkenthetők a bontási területek, jelentősen csökkennek a javítási költségek és az ügyfél is elégedett lesz.

 

 

 

A testo 868 hőkamera az említetteken túl számos más területen hatékony segítséget nyújt a szakemberek számára, legyen szó égéstermék-elvezetők vizsgálatáról, energetikai tanácsadásról, vagy még sok másról. A Testo ősszel induló promóciója keretében a testo 868 hőkamera most jelentős kedvezménnyel érhető el.

 

Részletek a promóciós weboldalon: https://www.testo.com/hu-HU/termografia/hokamera-elonyok  

 

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 18. szerda, 09:14