Áprilisban lesz a Pollack Expo

2023. március 13. hétfő, 08:50

Új időpontban, de változatlan lelkesedéssel várják a Pollack Expo szervezői a műszaki élet valamennyi szereplőjét 2023. április 13-14-én a Pécsi Expo Centerben!

A tizenhatodik alkalommal megrendezésre kerülő műszaki börze az év legjelentősebb eseménye a szervező Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara számára, de időpontja évek óta biztos pontként kerül be mintegy 130 kiállító cég rendezvénynaptárába is. 

A 2023-as Pollack Expo a friss ötletekre és szokatlan megoldásokra fókuszál az építőipar és az informatika területén egyaránt. Ezért kaptak helyet nagy múltú, nemzetközi partneri mentorálás alatt született hallgatói előadások a Plenáris ülésen, ahol nemzetközi pályázatokon nyert hallgatói munkákba kaphat betekintést a nagyközönség. Először hallhatnak érdekfeszítő előadásokat az érdeklődők a most debütáló Homlokzattervező szekcióban és egy Kéménykonferenciának is helyet ad az expó, az előadássorozatok kísérőprogramjaként.


A rendezvény két napján közel 100 előadás hangzik el magyar és angol nyelven, amelyek nagy részét akkreditálja a Magyar Mérnöki Kamara. A kiállítás és a szakmai előadások továbbra is ingyenesen látogathatóak!


További információk: www.pollackexpo.mik.pte.hu 


A tavasz ezúttal Pécsen, a Pollack Expón kezdődik! Legyen a vendégünk! 

Utoljára frissítve: 2023. március 13. hétfő, 09:06