Közeledik az Országos Magyar Épületgépész Napok

2022. október 14. péntek, 10:38

A november 21 és december 2. közötti programsorozatban szakmai rendezvényekre, díjátadásokra és a hagyományos Épületgépész bálra is sor kerül.


Felhívás szakmai rendezvények, találkozók szervezésére

Az OMÉN immár kéthetes „szakmaközösségi” programjának fő célja, hogy az épületgépész társadalom tagjai sokszínű, sokféle szakmai, társasági, kulturális vagy sportrendezvényeken találkozzanak, gazdagítsák tudásukat, megismerjék egymást, építsék kapcsolataikat.

Kérjük ezért a kollégákat, cégeket, gyártókat, kereskedőket, oktatási intézményeket, szakmai egyesületeket, hogy az OMÉN két hetére szervezzenek a fenti célt szolgáló programokat!

Kérjük az épületgépészeket, köztük az oktatókat és tanulókat, ötleteikkel járuljanak hozzá az épületgépész napok sikeréhez, legyenek részesei ennek a sikernek, legyenek aktív tagjai az épületgépészek nagy közösségének! Kérjük azokat a szervezeteket, akik vállalni tudnak ilyen rendezvényeket, akciókat – legyen az szakmai, sport vagy kulturális esemény –, hogy időzítsék az OMÉN idejére!

Kérjük a szakma támogatóit, vezetőit, mecénásait, hogy támogatásukkal járuljanak hozzá a nap sikeréhez, mint ahogyan ezt eddig is megtették! Támogassák a helyi kezdeményezéseket, és maguk is kezdeményezzenek ilyeneket!

A rendezvényeket, eseményeket, akciókat itt lehet regisztrálni: https://talalkozzunk.hu/rendezoijelentkezes/

Minden program sokezer szakmabelihez eljutó hírlevelekben kap nyilvánosságot!


Épületgépész Bál

A kéthetes rendezvénysorozat ünnepélyes találkozóval, az Épületgépész Bállal, az épületgépész társadalom kiemelkedő társasági rendezvényével zárul, ahol a legrangosabb szakmai díjak átadására is sor kerül.

A bál a hagyományt követve december 2-án, pénteken 18:30 órától lesz a Hotel InterContinental Budapestben. A bál keretében kerülnek átadásra az „Év emberei” kitüntető címek, „Az épületgépészetért”, a „Macskásy Árpád” és a „Meszlényi Zoltán” díjak. A bálnak ez a része az OMÉN YouTube csatornáján is közvetítve lesz.

A bál a kiváló ételek és a színvonalas műsor mellett újra lehetőséget biztosít kötetlen találkozókra, eszmecserékre a szakma kiemelkedő személyiségeivel. Igazi szakmai csúcstalálkozó minőségi környezetben.

Jegyvásárlás itt: https://talalkozzunk.hu/bal/


Jelölés az Év Emberei 2022 díjakra

Az Év emberei díjakkal a kiemelkedően végzett szakmai tevékenység kerül elismerésre.

A díjakat azok a természetes személyek kaphatják, akik az épületgépészet terén 2022-ben is kiemelkedő szakmai, tudományos vagy gazdasági tevékenységet végeztek, felkészültségükkel, etikus magatartásukkal példát mutattak az épületgépész szakma számára.

• Év Épületgépész Oktatója
• Év Épületgépész Mérnöke
• Év Épületgépész Kivitelezője
• Év Épületgépész Márkaképviselője
• Év Épületgépész Kereskedője
• Év Épületgépész Gyártója (idén először)


A jelölés és szavazás részletei itt érhetők el: https://talalkozzunk.hu/palyazatok/Számítunk az Ön aktivitására, támogatására, érdeklődésére, részvételére is!

az OMÉN Alapítvány kuratóriuma és a szervezők

www.talalkozzunk.hu

 

Utoljára frissítve: 2022. október 14. péntek, 10:45