Pollack Expo 2022 díjas lett a BELIMO

2022. március 09. szerda, 12:36
Pollack Expo 2022 díj átadása (balról-jobbra: Baumann Mihály - adjunktus, mb. tanszékvezető; Medvegy Gabriella Prof.Dr. – dékán; Schmidt Ferenc – Belimo értékesítési vezető) Pollack Expo 2022 díj átadása (balról-jobbra: Baumann Mihály - adjunktus, mb. tanszékvezető; Medvegy Gabriella Prof.Dr. – dékán; Schmidt Ferenc – Belimo értékesítési vezető)

A február végén megrendezett Pollack Expo Szakmai Kiállítás és Konferencia idei díját a Belimo nyerte el. A díjat minden évben azok a szakmai támogató cégek kapják, akik több éven keresztül közreműködtek a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatika Kar által rendezett szakmai kiállítás és konferencia lebonyolításában, támogatják a kar épületgépészeti laborjait és rendszeresen közreműködnek az oktatásban.

 

 

Az idei évben a Pollack Expon mutatkozott be az új Belimo Energy Valve 4 (hőmennyiségmérő funkcióval rendelkező dinamikus szelep) és hőmennyiségmérő megoldás, amely a Belimo standján, illetve az épületgépészeti szekció előadássorozatában is bemutatásra került. Az Energy Valve megoldás megismerése a PTE MIK laborjában már a hallgatók számára is elérhető, mivel 2020 novemberében a Belimo, a labor támogatása végett egy hidraulikai bemutatófalat adományozott. A demófal fontos feladata, hogy a hallgatók működőképes változatban, valós körülményeket bemutatva ismerjék meg a korszerű épületgépészeti és épületautomatizálási megoldásokat.

 

Forrás: Belimo

Utoljára frissítve: 2022. március 09. szerda, 13:02