Új KE KELIT termékek a WinWatt programban!

2022. február 01. kedd, 16:26

Már elérhetőek a KE KELIT KELOX FB padlófűtési és CLIMATEFIX mennyezetfűtési-hűtési termékek a WinWatt program adatbázisában! A KE KELIT videós piackutatása során kiderült, hogy az épületgépész mérnökök még több mérnöki segédanyagot várnak a gyártótól. Ezt az igényt a KE KELIT igyekszik lépésről-lépésre egyre jobban kiszolgálni.

 

 

 

A program segítségével lehetőség van hidraulikai és teljesítmény számításokat végezni a KE KELIT felületfűtési-hűtési termékekkel. A KE KELIT adatbázis frissítése letölthető a http://bausoft.hu/adatbank.htm weboldalról, a „WinWatt_vegyes.zip” linkre való kattintást követően.

 

Újdonságok az adatbázisban:


1.    Felületközeli, bebetonozható mennyezetfűtési-hűtési moduláris rendszerek, új építéshez.

A közvetlenül a zsaluzatra, az első vasalás alá kerülő rendszerek akár 83,8 W/m2 fűtési és 77,5 W/m2 hűtési teljesítmény leadására képesek. A 16 mm-es ULTRA PE-RT 2. típusú csövek kitűnően ellenállnak a betonvasszerelés és a betonozás során.
•    CLIMATEFIX KC150B16 bebetonozható mennyezetfűtési-hűtési moduláris rendszer, 150 mm-es osztástávolsággal, különböző szélességű és hosszúságú modulokkal
•    CLIMATEFIX KC100B16 bebetonozható mennyezetfűtési-hűtési moduláris rendszer, 100 mm-es osztástávolsággal, különböző szélességű és hosszúságú modulokkal

 

KC150B16 rétegrend

 

2.    Álmennyezeti rendszerhez kifejlesztett fűtési-hűtési modulok, új építéshez és felújításhoz.

Az alumínium hőátadónak köszönhetően magasabb fűtési és hűtési teljesítmény érhető el, mint az acél hőátadók esetében. A hőátadók között rések vannak, így a hangelnyelő álmennyezetek akusztikai tulajdonsága is érvényesülni tud a hűtési/fűtési feladatának megoldása mellett. A rendszer kialakítása 16 mm-es ötrétegű csővel valósul meg.
•    CLIMATEFIX KC3A16 álmennyezeti fűtési-hűtési modulok, 333 mm szélességgel, 11 féle hosszúsággal.

 

 CLIMATEFIX KC3A16 álmennyezeti fűtési-hűtési modulok

 

 

3.    Padlófűtés rendszerek, ipari felületfűtés, szabadtéri felületfűtés, 16 mm-es, 20 mm-es, 25 mm-es ULTRA PE-RT 2. típusú csőrendszerrel.
Ötrétegű PE-RT cső kitűnő hajlíthatósággal, remek ellenállóképességgel, természetesen oxigéndiffúziógátló réteggel. Modern rendszerelemek a gyors és munkaerőtakarékos rögzítés érdekében.
•    KELOX ULTRA PE-RT ipari padlófűtési rendszer
•    KELOX FB klippel szerelt vasbetonhálós rendszer
•    KELOX FB rögzítőlemezes rendszer
•    KELOX FB rögzítősínes rendszer
•    KELOX FB tackerlemezes rendszer
•    KELOX FB tépőzáras rendszer

 

KM 636 rendszer

 

Forrás: Ke Kelit Magyarország

Utoljára frissítve: 2022. február 01. kedd, 17:24
Címkék: