Nyomtatás

ÉTE: épületgépész felelős műszaki vezető és műszaki ellenőr tanfolyamot indul

2021. november 10. szerda, 14:35

A tematika összeállításával a szakszerű, legjobb minőségű kivitelezést, és a hatékony üzemeltetést kívánják elérni a tanfolyamszervezők. Ezért a hangsúlyt a tervezéssel, kivitelezéssel és üzemeltetéssel szemben támasztandó korszerű követelményekre helyezték Ebből következően a témakörök megválasztásánál és kidolgozásánál a szakmai gondolkodás és tudás tapasztalt hiányosságainak pótlására törekedtek.

A tanfolyam indításának célja, hogy a jövőben a meghatározott nagyságú épületek kivitelezése jogosultsághoz, és az ehhez szükséges képzés szükségszerű elvégzéséhez legyen kötve. A tanfolyam egyúttal segítséget kíván adni a Magyar Mérnöki Kamara tervezői, szakértői, felelős műszaki vezetői, műszaki ellenőri, és egyéb szakmai jogosultsági feltételeinek elsajátításához is, ezért a tanfolyamot az MMK-val közösen szervezik. Sikeres elvégzéséről az ÉTE és az MMK közös igazolást ad át a résztvevőnek. A tanfolyam középfokú épületgépész végzettségű felelős műszaki vezetők számára is ajánlott. (Egyéb műszaki végzettségűek részvétele külön elbírálás alapján történik.)


A képzésre várhatóan 50-50%-ban jelenléti és távoktatás formájában kerül sor. Az előadások helyszíne: a Magyar Mérnöki Kamara székháza: Budapest, XI. ker., Szerémi út 4. A gyakorlati foglalkozásokat cégek bemutató termében, laborjában, illetve szerelési helyszíneken tartják.


Tájékoztatás és jelentkezés: az Építéstudományi Egyesület koordinátoránál elektronikus levélben (Rébay Lajos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 20 931 66 00, a jelentkező neve, telefon száma, emailcíme, a munkáltató neve, adószáma és számlázási címe megjelölésével. A díj két egyenlő részletben is fizethető 2022.01.31. és 2022.08.31. határidővel. A részvétel feltétele, hogy a hallgatók és az előadók is igazoltan háromszor oltottak legyenek a koronavírus ellen.
                                                      

A tanfolyam kétféléves, február-május, illetve szeptember-november hónapokban minden második héten péntek és szombat napokon. Az első oktatási nap 2022.02.04. Jelentkezni 2022.01.30-ig lehetséges a díj legalább 50%-ának befizetésével. A tanfolyam teljes (a két félév) költsége 560.000,- Ft+27%ÁFA/fő. A díj tartalmazza az oktatás és az elektronikus adathordozón átadandó segédlet (témavázlatok, ábrák, táblázatok) teljes költségét.
 

A tanfolyam tematikája, beosztása és előadói ide kattintva érhető el.

Utoljára frissítve: 2021. november 30. kedd, 22:23
Címkék:

Kapcsolódó cikkek