2022-ben rendezik meg a XII. Országos Kéménykonferenciát

2021. szeptember 22. szerda, 13:12

A nemzetközi részvételű konferenciát a hagyományoknak megfelelően márciusban a Hírös Városban, Kecskeméten rendezzük meg, remélve, hogy a vírushelyzet megengedi majd a személyes részvételt.

A konferencia tervezett témakörei átfogják az égéstermék-elvezetés aktuális kérdéseit, a jogszabályi háttér bemutatásától és megvitatásától kezdve, az európai rendeletek követelményeinek megfelelő tüzelőszerkezetek kialakításáig, égéstermék-elvezetéséig és elhelyezésének feltételeiig.

Nagy figyelmet fordítunk a jogszabályalkotás és a jogszabályalkalmazás ellentmondásainak vizsgálatára, különös tekintettel a szakemberek napi munkáját érintő eljárásrendekre. Napirenden lesznek a tüzelőberendezések fejlesztésével kapcsolatos új energiahatékonysági és környezetvédelmi előírások, bemutatjuk az ennek megfelelő tüzelőberendezéseket és az ezekhez alkalmazható korszerű égéstermék-elvezető berendezéseket. Kiemelten foglalkozunk a tüzelőberendezések okozta környezet-terheléssel és ennek csökkentésével. A konferencián a szakemberek és lakossági érdeklődők számára bemutatókat szervezünk, együttműködve a konferencián megjelenő gyártókkal és forgalmazókkal, valamint az Országos Katasztrófavédalmi Főigazgatósággal.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, kísérje figyelemmel rendszeres tájékoztatásunkat hírleveleinkben és a www.kemenyjobbitok.hu honlapon.


A KÉOSZ Elnöksége nevében Netoleczky Károly elnök


Utoljára frissítve: 2021. október 01. péntek, 12:19