Megjelent a TECE a Sebők és Társa Kft. kínálatában

2020. február 03. hétfő, 08:29

Az idén 30 éves Sebők és Társa Kft. februártól elkezdte a kiváló minőségű német TECE rendszerek forgalmazását. Cégünk ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, a közös tapasztalatok és észrevételek figyelembe vételével fejlődött az elmúlt 30 év során. Célunk, hogy a leghatékonyabb és legkorszerűbb technológiákat megismertessük a nagyközönséggel.  Ezért is esett a TECE-re választásunk.

A német TECE-t az 1955-ös megalapítása óta a következő mérnöki kérdések vezetik előre:
- Lehet-e jobban, gyorsabban, könnyebben - és mindezt esztétikusan?
- Legyen az 5 rétegű csőrendszer, padlófűtés rendszer, vagy éppen falsík alatti szaniter modul, a válaszunk:  Igen!

TECE szaniter rendszerek: Mikor az innovatív megoldások és a komfort kéz a kézben járnak. Falsík alatti víztakarékos és extra csendes wc tartályok, vizelde-, kézmosó- és egyéb modulok, érintésmentes és mechanikus nyomó- és működtetőlapok széles választéka hatalmas sokszínűséget kínál a tervezés, az üzemeltetés és a dizájn szempontjait figyelembe véve.

TECEflex: A TECEflex csőrendszer a legszélesebb lehetőségekkel rendelkezik bármilyen alkalmazáshoz. A sárgaréz vagy bronz axiálgyűrűs szerelvények kiválóan alkalmazhatók hideg-, vagy melegvíz, fűtés, sűrített levegő, vagy éppen gáz szerelésére. A TECEflex 5 rétegű kompozit csövek speciális felépítése szintén lehetővé teszi az univerzális felhasználást.

TECElogo: A professzionális TECElogo csőrendszerrel többé nincs szükség présszerszámokra. Az 5 rétegű csőrendszer egyszerűen, kézzel szerelhető. A TECElogo-val könnyen, pontosan és biztonságosan dolgozhat, legyen szó hideg-, vagy melegvízről, vagy éppen fűtés telepítéséről; minden hagyományos és nagy méretben, 16-63 mm között. A szokásos fittingek mellett a TECElogo praktikus, előregyártott megoldásokat is kínál, például wc és mosdóállványok bekötésére, vagy radiátorokhoz történő csatlakoztatásra.

TECEfloor: A padlófűtés kapcsán a TECE régi szaktekintély: a nyolcvanas években forgalomba hozta az első oxigéndiffúzió-mentes kompozit alumínium csöveket. A TECEfloor termékcsalád a padlófűtés területén több évtizedes tapasztalat eredménye.

 

További információ: https://www.facebook.com/sebokestsa/  Tartson a Sebők és Társa Kft.-vel ∙ Építsünk közösen!

Minőség • Megbízhatóság • Szakértelem

Utoljára frissítve: 2020. február 03. hétfő, 08:54