csütörtök, 28 április 2022 06:34

Szakmai látogatás a milánói Mostra Convegno Expocomfortra

Az ITA (Italian Trade Agency) budapesti irodája az ANIMA Confindustria Meccanica Variával és a Reed Exhibitionnel együttműködve magyar beszerzők kiutazását szervezi a Mostra Convegno Expocomfortra, Milánóba, 2022. június 28 és július 1. között. A szervezett kiutazás keretében a magyar érdeklődőknek lehetőségük nyílik b2b találkozókat folytatni a vásár kiállítóival. Eddig mintegy 1400 kiállító jelezte részvételét.

Bővebben...

  ÉPÜLETGÉPÉSZET

 

  TERMÉKÚJDONSÁGOK

 

 

  MEGÚJULÓ ENERGIA

 

A jövő jégcsarnoka az együttműködés jegyében

Május 11-én különleges eseményre került sor a mátyásföldi Jégcsarnokban. A meghívottak az Uponor szakmai bemutatóján vehettek részt, melynek keretében az elképesztő gépészeti termeket is végig járhatták az érdeklődők.

Hőszivattyús rendszerek ellenőrzése Testo digitális szervizcsaptelepekkel

Napjainkban egyre gyakrabban lehet találkozni hőszivattyús rendszerekkel. Ezen rendszerek, habár fűtéstechnikai célúak, működésük és karbantartásuk több hasonlóságot is mutat a klíma rendszerekével. Ennek okából beállításuk, diagnosztizálásuk és szervizelésük is sok szempontból egyezik.

 

  KLIMA ÉS LÉGTECHNIKA

 

 

 VÁLLALKOZÁS

Oktatóteremmel támogatott a Grohe Magyarország

Oktatóteremmel támogatott a Grohe Magyarország

A Grohe AG, Európa legnagyobb vezető szanitergyártó és szállító hazai leányvállalata hosszútávú programsorozatának egyik állomásaként a magyarországi szakképző iskolák segítését tűzte ki céljául.